Kuvaajahaku

Jone Matilainen - Valokuvaaja Jone Matilainen (2446035-1)


Valokuvaaja Jone MatilainenYleistiedot

Savontie 3, 76100 Pieksämäki
0449674410
jone.photodesign@gmail.com
www.jonematilainen.com
www.facebook.com/jonematilainen.photodesign
jonematilainen

Ammattilliset valmiudet

Olen toiminut pitkään kaupan alalla johtotehtävissä ja nyt yrittäjänäkin (v. 2011 lähtien) pitänyt paljon erilaisia koulutuksia sekä briiffejä. Puhuminen ei pelota ja musiikkitaustani myötä useimmiten jopa nautin esiintymisestä.

Tuomarityöskentelystä ei vielä tässä vaiheessa ole kokemusta niin paljon, että kokisin olevani siihen kykenevä, mutta ehkä myöhemmin.

Olen opettanut vasta-alkajille ja nuorisoryhmille valokuvausta Pieksämäen ja Varkauden Kaupunkien, sekä mm. Hankasalmen kunnan nuoriso- ja sosiaalitoimille ja Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskukselle.
Kouluttaminen kiinnostaa kyllä, mutta mielestäni minun pitää vielä hankkia kannuksia lisää siihen. Koulutustoimintaa voisin harkita myöhemmin tekeväni enemmän.Valokuvausalan tutkinnot


Audiovisuaalisen Viestinnän tutkinto.

KuvaustyypitVapaa sana

Pieksämäkeläinen valokuvaajayrittäjä (s.1975).

Vuonna 2011 Varkauden seudulla aloittanut ja sittemmin pieksämäkeläistynyt yritykseni keskittyy lämminhenkiseen, rentoon ja persoonalliseen valokuvaukseen, sekä digitaalitaiteeseen yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palvelut tuotetaan rauhassa ja asiakasta kuunnellen, pyrin välttämään liukuhihnatuotantoja.
Viihtyisät studiotilat ja valokuvaamo löytyvät aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Yrityksille ja yhteisöille tuotetaan laadukkaita ja teknisesti korkealaatuisia kuvauspalveluja (tuotekuvaukset, henkilöstökuvaukset jne) ja tarvittaessa myös graafisen suunnittelun palveluita. Asiakkaina minulla on mm. VR, Osuuspankki, Oma Säästöpankki, Moilas Oy, Pihlajalinna, Terveystalo, Telia, Franke Finland Oy ja monta muuta yhteistyökumppaniltaan laatua vaativaa yritystä.

Olen myös opettanut valokuvausta mm. Pieksämäellä ja Varkaudessa, yhteistyötahoina mm. Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, sekä Pieksämäen ja Varkauden sosiaali- ja nuorisotoimet.
Palvelen myös useita tahoja freelance-lehtikuvaajana. (mm. A-Lehdet, AlmaMedia, useita aikakauslehtiä ja ammattiliittojen julkaisuja)

Yksityishenkilöille palvelut kohdentuvat eniten valokuvauspuoleen; hääkuvauksiin, valmistujaiskuvauksiin, perhe/juhlakuvauksiin, muotokuviin, sekä vauva- ja odotusajan kuvaukseen. Tuotan ja valmistan myös laadukkaita kuvatuotteita ja tulosteita oman verkkokaupan kautta ja teen erilaisia vanhojen kuvien korjaus- ja suurennospalveluita. Valokuvaamosta saat myös viralliset passi- ja lupakuvat heti mukaan.


Tulevaisuudessa visioissa normaalin työskentelyn lisäksi useamman vuoden kestävä valokuvataideprojekti Road to Valhalla, kirjan julkaisu, sekä pidemmät kuvausmatkat ulkomaille. Asiakastöitä olen tehnyt tähän mennessä kattavasti kotimaassa, sekä Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa.

Valokuvausopinnot:
- AV-viestinnän tutkinto, SAKKY, Varkaus, 2011
- Media-alan ammattitutkinto, valokuvaaja, VVI, Tampere, 2020-21
-> Erikoisammattitutkinto

 

Valokuvanäyttelyt:
- "Mourning - Explorations in Sorrow", 2013
- "Sydämeni Matka", yhteisnäyttely, 2015
- "RO4R"- jatkuva onlinenäyttely, 2016 ->
- "+ - 13", yhteisnäyttely, 2019
- "Kipinästä Kasvuun", opetusnäyttely, 2019
- "Road to Valhalla", 2021