Kuvaajahaku

Sari Savela - Sari Savela Photography (2314185-0)


Sari Savela PhotographyYleistiedot

Kirvuntie 51 A, 02140 Espoo
0405305421
sari.savela@lahdemedia.fi
www.sarisavelaphotography.fi
https://www.facebook.com/sarisavelaphotographer
sarisavelaphotography

Ammattilliset valmiudet

Valokuvauskurssit harrastajille.Valokuvausalan tutkinnotKuvaustyypitVapaa sana

"The art of creating beauty"

Olen sanan ja kuvan ammattilainen, taiteellinen kauppatieteilijä ja valokuvataiteilija Espoosta.

Parhaimmillani olen, kun voin luoda uutta. Kaikessa tekemisessä pyrin tinkimättömästi erinomaiseen jälkeen. Intohimoni on luoda kauneutta, sitä ei ole koskaan liikaa. Uskon, että kauneus ruokkii hyvyyttä. Mottoni on: ”The art of creating beauty”.

Valokuvauksen aloitin vasta vuonna 2004, kun aloitin erään lehden päätoimittajana ja kuvasin kaikki kirjoittamani lehtijutut. Opiskelin kuvausta omatoimisesti, mutta se ei tyydyttänyt minua. Halusin oppia paremmaksi kuvaajaksi. Joulukuussa 2011 aloitin valokuvauksen opinnot Visuaaliviestinnän instituutissa.

Keväällä 2012 löysin itseni syvältä uupumuksesta. Taustalla oli pitkäaikaista kuormitusta monelle elämän osa-alueella. Valokuvauksen opiskelu oli ainoa asia, jota en jättänyt tuolloin. Kaikesta muusta vetäydyin ja keskityin vain toipumiseen. Valokuvaus avasi luovuuden lähteitä ja siitä tuli elämääni uusi alku. Sen kautta löysin uudestaan kyvyn innostua.  

Joulukuussa 2013 valmistuin valokuvauksen kuva-artesaaniksi. Keväällä 2015 sain valokuvauksen ammattitutkinnon suoritettua. Parhaillaan suoritan erikoisammattitutkintoa Visuaaliviestinnän instituutissa.

Valokuvaajana haluan luoda ja taltioida kauneutta. Erityisesti rakastan kuvata kukkia ja niistä luotuja astelemia. Kauniit ja tunnelmalliset ruoka- ja tuotekuvat luonnistuvat minulta luovalla otteella. Myös ihmisten kuvaaminen on inspiroivaa ja siinä voi oppia koko ajan uutta. Ihminen on kaunis kaiken ikäisenä, niin kuin Juha Tapion laulussa sanotaan: ”Kaunis ihminen, on sentään kaunis ihminen.”

Yrittäjänä haluan palvella myös yritysasiakkaita. Hyvillä kuvilla on iso merkitys yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä, sen tiedän sillä olen aikaisemmin työskennellyt liike-elämässä markinnoinnin vastuutehtävissä. Kunnon kuviin panostaminen maksaa itsensä takaisin, siitä olen varma.