Kuvaajahaku

Jomppe Vaarakallio - KuvaJomppe/Retoucher (1801084-8)


KuvaJomppe/RetoucherYleistiedot

Pälkäneentie 13 A, 00510 Helsinki
0405507876
jomppevaarakallio@gmail.com
https://www.retoucher.fi/Work
https://www.facebook.com/jomppe.vaarakallio
kuvajomppe

Ammattilliset valmiudet

Olen käynyt luennoimassa useassa yrityksessä kuvankäsittelyyn liittyen ja ihan viimeaikoina myös AI kuvien tekoon liittyen.

Olen käynyt kouluttamassa kuvankäsittelyä lukuisissa yriryksissä ja koululaitoksissa sekä pitänyt omia pienkursseja toimistollani.

Olen myös Helsinki DesignSchoolin vakituinen luennoitsija kuvankäsittelystä.

Nykyisin myös koulutan AI kuvien tekemistä Midjoyrneyllä, Stable diffusionilla ja Adoben Fireflyilla.Valokuvausalan tutkinnot


Painopinnanvalmistajan tutkinto Matinkylän ammattikoulussa

KuvaustyypitVapaa sana

Olen Jomppe Vaarakallio , Helsinkiläinen kuvankäsittelijä. Olen tehnyt ammatikseni kuvia jo 36 vuotta ja edelleen olen aivan intoa täynnä kaikista kuvan tekemiseen liittyvästä, oli se sitten vanhaa, uutta tai jotain ihan ennennäkemätöntä tekniikkaa tai tyyliä.

Viimeisen vuoden olen sukeltanut syvälle AI kuvien maailmaan ja se on kyllä vienyt kaiken vapaa ajan.

Olen selkeästi erottautunut mainoskuvien ja nimenomaan tuotekuvien tekemiseen, tuotekuvassa miellyttää sen estetiikka ja yksinkertaisuus.

Yksinkertainen on tyyleistä se vaikein, siinä on vain muutama asia mutta ne pitää olla täydellisiä.

Rohkeasti yhteyttä mikäli olet vailla tinkimätöntä kuvankäsittelijää, minähän olen tässä kuvaajien joukossa se outolintu kuka ei kuvaa ammatikseen, harrastan kyllä valokuvausta joten tiedän sen lainalaisuudet ja olen usean valokuvaajan kanssa tehnyt yhteistyötä vuosien varrella.