Creative Boost 19.11.2019

Tervetuloa Adobe Creative Boost 2019 tapahtumaan 19.11.2019. klo 9-17
Tapahtuma järjestetään Vantaalla Tamro talossa (Rajatorpantie 41, Vantaa)
https://www.tamro.fi/fi/Tamro/Sivut/TamroHouse.aspx

Päivän aikana tarjolla viisi (5) raudankovaa luentoa kuvankäsittelyn maailmasta sekä myös yhteistyökumppaneiden tuote-esittelyitä uusista tuotteista. Luvassa on myös arvontapalkintoja tapahtuman järjestäjiltä.

Puhujat

Tommi Luhtanen
Mr. Adobe Suomi eli Tommi käy läpi Kuvankäsittelyä ja digitaalista taidetta Adoben uusilla ja vanhoilla työkaluilla.

Antti Karppinen
Maailmalla kouluttamassa kiertävä digiartist Antti näyttää valittuja komposiittikuvatekniikoita, taustojen rakentamista sekä muita vinkkejä, jotka takulla tehostavat tekemistäsi myös liikkuvan kuvan puolella.

Jomppe Vaarakallio
Jomppe on työskennellyt 30 vuotta kuvankäsittelyn parissa, tehden töitä Suomen suurimpien yritysten kuvien parissa. Jompen työkalupakkiin on tarttunut matkan varrelta tekniikka jos toinenkin. Tällä kertaa valotetaan 3D:n luovaa käyttöä kuvantekemisen osana ja sukelletaan myös sävyjen maailmaan Photoshopin ja Premieren yhteispelillä.

Onni Wiljami Kinnunen
Onni on yksi suomen palkituimmista valokuvaajista / kuvittajista. Onni näyttää valittuja kuvankäsittelytekniikoita ja metodeja kuviensa takaa, joiden kautta hänen kuvansa nousevat vuosi toisensa jälkeen palkittujen kuvien joukkoon maailman isoimmissa kisoissa. Tätä ei kannata missata!

Sampo Korkeila
Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja (Adobe Certified Instructor). Creative Boostissa Sampo näyttää Adobe perheen 3D ominaisuuksia Dimension ohjelmiston sekä photoshopin kautta. Näe kuinka luodaan näyttäviä tuotekuvia yhdistämällä valokuvaa, grafiikkaa ja 3D:tä.

Osallistumismaksu tähän upeaan päivään ainoastaan 85eur (sis alv 24%) sisältäen lounaan ja kahvit.

Ilmoittautua voit osoitteeseen tapahtumat@colorkolmio.fi
(Ilmoita ilmottautumisen yhteydessä laskutustietosi tai voit hoitaa osallistumismaksun myös paikanpäällä)